Runsas lounasbuffet Savonlinnan keskustassa

Kysy lisää!

Lounasbuffet voi olla sekä edullinen että laadukas! Tule nauttimaan savonlinnalaisen Uskudar Kebabin runsaasta buffetpöydästä lounasaikaan tai myöhemmin. Kaikki buffetruokamme ovat tuoreita ja laadukkaista aineksista valmistettuja.

Haluamme tehdä lounastamisen Savonlinnan keskustassa helpoksi, mutta emme tingi laadusta. Tule nauttimaan esimerkiksi maukasta pizzaa, rapeita wingsejä ja raikkaita hanajuomia mahan täydeltä! Voit viedä buffetruokaa myös kotiin tai työpaikalle kilohinnalla.

Buffet-pöydästä myös terveelliset vaihtoehdot

Monipuolisesta buffetistamme voit koota lautasellesi mieleisesti kokonaisuuden. Valmistamme lounaspöytään esimerkiksi pizzat ja wingsit yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjolla on myös kevyitä vaihtoehtoja, kuten tuoreita salaatteja talon omilla, käsin tehdyillä kastikkeilla. Tarjoamme valinnanvaraa jokaiseen makuun. 

Ruuan ohella voit nauttia raikkaita hanajuomia, ja jälkiruuaksi tarjoamme Pingviini-jäätelöitä vaihtuvasta valikoimastamme. Nauti lounaan päälle myös kahvi tai jokin muun lämmin juoma kahviautomaatistamme. Hanajuomat ja kahviautomaatin tuotteet sisältyvät buffetin hintaan.

Buffethinnasto

 • Lounasbuffet (Lounashinta ei voimassa 1.6-11.8 välisenä aikana)

  13,00 €

 • Arkibuffet

  13,70€

 • Viikonloppubuffet

  14,20 €

  Tarjolla pe klo 14 jälkeen ja la-su

 • 8–12 -vuotiaat

  9,35 €

 • 3–7 -vuotiaat

  5,65 €

 • Take away

  1,80 € / 100g

0–2 -vuotiaat veloituksetta

Opiskelijat ja eläkeläiset arkibuffet 12,35€ ja viikonloppubuffet 12,80€.

Käsin tehdyt buffetherkut

Uskudar Kebab haluaa panostaa runsaassa buffetpöydässäkin laatuun. Kaikki tarjolla olevat ruuat tuodaan pöytään sekä arjen kiireisinä lounastunteina että muina aikoina varmasti tuoreina. Buffetruokamme ovat laadukkaita ja omassa keittiössämme valmistettuja. Käytämme mahdollisuuksien mukaan kotimaisia raaka-aineita.

Tule testaamaan buffetpöytäämme tai monipuolista ruokalistaamme! Menu ja lounasbuffet tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Palvelemme kätevällä paikalla Savonlinnan keskustassa.

Tutustu myös menuumme